Chiar daca suntem izolati, suntem impreuna.

Nu esti singur in aceasta criza.

Am creat un program de suport psihologic care te poate ghida si ajuta sa treci mai usor prin stress-ul si anxietatea provocate de criza globala provocata de epidemia COVID-19. Impreuna, vom depasi acest moment.

Suntem aici pentru tine.

Efectele economice, medicale si sociale sunt vizibile. Insa impactul emotional pe care situatia actuala o are la nivel personal este mai ascuns si mai greu de identificat.

Sunt multe necunoscute in acest moment, dar un lucru este sigur: o stare emotionala buna ne va ajuta nu doar in a trece mai usor prin aceasta perioada dar si in a ne gasi resursele interne pentru o recuperare cat mai rapida. 

Programul gratuit de suport emoțional pentru cei care vor sa își înțeleagă gândurile și emoțiile în perioada aceasta foloseste conceptele si abordarea din terapia cognitiv comportamentala, recunoscut de catre World Health Organization ca “best practice”  pentru managementul situatiilor de anxietate.

  • Optimizat pentru a fi parcurs in doar 22 sesiuni
  • Protocoale psihologice cu eficienta dovedita
  • Acces la resurse, exercitii si seminarii live
  • Complet gratuit si mentinut de terapeuti acreditati

Investeste-ti timpul in rezilienta emotionala.

A deveni flexibil emotional este o competenta utila in orice context, insa in conditii de stress prelungit este cu atat mai importanta. Prin programul nostru de 22 sesiuni poti dobandi cunostintele si comportamentele necesare pentru o fundatie solida de rezilienta emotionala. 

Intelegi cum functioneaza mintea in stress.

Daca simti anxietate, e perfect normal. Cu cat intelegi mai bine ce se intampla cu gandurile tale, cu atat poti prelua controlul situatiei.

Preiei controlul gandurilor si emotiilor tale.

Cu ajutorul a zeci de ani de cercetare in psihologie, acum e simplu sa intelegi legatura dintre comportamente, emotii si ganduri.

Poti scoate ce e mai bun dintr-o situatie rea.

Exista si parti bune care sunt usor de uitat in acest context. Concentreaza-te pe ce este in controlul tau si insuseste-ti practici constructive.

Preia controlul gandurilor si emotiilor tale.

Close Bitnami banner
Bitnami